måndag

Tror nog jag lägger min blogg åt sidan lite.
Tänkte ägna mer tid åt behövliga saker så som hemmet, johan och jobbet,,, det efterlängtade jobbet :) Nu har man ett jobb.. happy happy :)

Skriver nog regelbundet när jag och mannen har skaffat internet! :)ont ont ont i halsen... fick nog én liten släng av byggdamm när vi städade idag som inte vill bort ifrån min hals *host host*


grattis till becca som fyller år idag :) Grattis även till en annan man som fyller idag :)
Detta firas med pizza :)

Dan före doppare dan

Vaknade med lite smått halsont och förkylning. HOPPAS jag inte blir sjuk men det är min vanliga tur så här lagom vid juletid.

Varit i ljungby och inhandlat den sista klappen så det känns skönt att allt är klart nu, så nu ska det bara slås in oxå... när ska jag hinna det tros.? Masssa att göra idag, ska fira lillejul hos F lundmark ikväll och imon är det julafton! SHIT tiden bara springer iväg och man hinner inte ikapp den!

Kommer bli mys på högsta nivån ikväll! Längtar!


Ställde mig en fråga innan... ska man gå ut på juldagen eller annandag jul? Svårt beslut.. Vad tycker ni?

Söndag

Var ute me emma igår, superkul kväll med bullet på Garvaren :)

Idag är man pigg och johan håller på min bil, byter koppling och ska även kolla mina bromsar sen är den god för vägen igen :)


Imon är det jobb som gäller, halv dag på Tisdag och onsdag är man ledig... Julafton på torsdag.. jisses vad tiden gå fort.. har bara en julklapp kvar att inhandla sen blir det att slå in alla :) Kul....
Nu är de tven som gäller + kanske thaimat... :)