Du känner dig träffad, ett bra 2010 slut

Uppstigen och nyduschad nu ska man göra sig iordning inför kvällens festligheter, sista dagen på detta året och det kommer bli hur bra som helst! :)

Blev så jäkla sur på en viss person igår, han hade bestämt att vara med oss på nyår och vi hade räknat in honom i "bugdeten" sen försökte han bara smita undan. Pga att en viss HORA(Ursäkta uttrycket) men det är ju faktiskt det du är :) Att du kan manipulera folk t att dom ska göra som du vill, du ha lyckats med en som du ha vid din sida nu men någonstans får det fan vara ett slut! Hoppas ditt 2011 blir ett helvete! Det önskar jag dig.!Nej nu blir det föna håret, platta det och sen locka det. Sen på med makeup sen är jag fit for fight ;)

Gott nytt år önskar jag er alla andra :)
Saknar er brudar ;)

Jobb nummer 2

Idag är det dagens innan nyårsafton :) ska snart in till Ljungby och handla inför imorgon sen ska vi åka och kolla på när det skjuts raketer på fyverkerifabriken :)

Dom ringde från jobb igår så nu ska man jobba natt i 3 veckor :) Spännande!

Verkligheten är för Hård!

Jag har funderat dessa dagarna som gått nu...
Jag tänker för mycket, varför gör jag det?
Jag är trött på att alltid gå runt med ett leende på läpparna fast allt inte står rätt till.
Jag bygger upp en falsk fasad och det dumma är att jag tror på den själv.

Jag är så dum mot mig själv.
Förtjänar jag det här?
Är jag så jävla sjuk i huvudet, så jävla dum och korkad?
Jag vill inte tro det, men jag blir ju tvungen... Jag kanske duger som jag är? Jag vill bara göra så att alla ska må bra men allt blir ju bara fel hela tiden:/

Denna julen kunde jag lika gärna slängt åt skogen, men det är dumt att uttrycka sig så oxå för det var personer som verkligen förgyllde min julafton och gjorde den till den bästa. Johans föräldrar och min älskade mamma ♥

Jag saknade speciellt 2 personer, jag tror dom personerna känner igen sig i det här själva.
Jag gjorde allt jag kunde, för att vi alla skulle få en fin jul.
Jag köpte julklappar till er för jag vill visa att jag bryr mig om er.
Men vad fick jag ut av det? Inte ens ett tack förens jag frågade dom om julklapparna blev bra. Då kom ett Tack fram sen om det var menat det vet jag inte. Jag får väl hoppas det, som vanligt. Man får försöka lura sig själv att folk menar det dom säger till mig.

Det blir nog aldrig bra, jag trodde det först och innan men jag har tappat hoppet, och tron på att allt ska ställas till rätta.

Det är min högsta önskan nu, att få tillbaka det som en gång splittrades.
vad gör jag för FEL?
Snälla kan någon berätta det för mig? Jag kan inte göra mer än det här.. förlåt... Jag ville bara visa min kärlek till er. Den kommer aldrig någonsin förändras. Aldrig.