Tråkiga Söndag

Var hemma hos emelie igår spelade ett kul tjejspel o smådrack lite LITE!
Sen ner på stan men blev sur på vakten på harrys så vi stack t garvaren en sväng.. inte kul där heller så jag åkte hem.

Idag blir det städdag hemma men först in till stan nu... PIZZATIME :)

Lördag

Vet inte vad ja ska skriva...
Blir kanske utgång ikväll enå får se.. Blir med bästaste Jessi isåfall
Har suttit och släktforskat nu i nån timme.. Gud så spännande det är. Hittat en del nu men långt från slutet! Tack susanne för du vill hjälpa mig.

Va hos syrran igår och färgade mitt hår VÄLDIGT BEHÖVLIGT!! O blev skit nice! jätte nöjd..
Sen drog vi ner för att hämta en motor i sölvesborg så vi köre inom krisitanstad först... Snöstorm där nere o han som mötte uppe hos körde som en dåre Ack Ack! Dessa ungdommar ^^ men vi överlevde resan iallafall...på vägen hem körde vi i genom min "hemstad" hässleholm... Saknar! Kände sig som hemma när vi kom in där i city^^

Sen somnade jag en bit efter vi kommit ut på e4an och vaknade nästan hemma... märkte inte ens att jag somnade :)


Hoppas kvällen bli trevlig idag vad jag än bestämmer mig för att hitta på :)

Torsdag

Har sovmorgon idag men kunde inte sova så gick upp o eldade lite snart in i duschen sen göra sig redo för att åka in till jobbet. Datakurs idag. Undrar vad vi ska göra då och vad det innebär. Sånt man märker.

Blåserc som tusan ute.. tur att snön slutat falla iallafall.. men vem vet det kanske kommer mer så ska väl inte hoppas för mykke...föresten så pajjade johan så snällt min ruta på bilen igår :P
Inte mening så klart, han skulle sätta fast ett fäste till den så blev det lite väl mykke spänning i rutan så den gick i miljoner bitar INNE i bilen såklart... så det rasslade fint i dammsugaren sen.. :P Men Moberg hade en ny ruta som vi va o hämtade så allt ordnade sig så nu sitter där en ny ruta iallafall... Efter vi satt dit den så passade jag på att tvätta hela bilen.. Den var verkligen i stort behov av det kan jag säga...Nu ser man vilken färg det är på den hahaa..

Sen åkte vi hem o satte även i baslåda i den :) Poppa poppa poppa... :)


Nej nu blir det duschen.....

Xoxoxo...