Rastistiska påhopp!!

Blir så trött på folk som påstår att folk är rasister på grund att att vi tycker det är bra att Sd kom in i riksdagen.
Alla ha rätt till en åsikt och det är min åsikt och rätt så många fleras åsikt.

Ska jag börja hacka på dom som röstat rött o anklaga dom för kommunister för det är de dom är.

Pol Pot och Röda Khmererna är en av få kommunister som mer eller mindre erkänt att kommunismen är enbart för dumma, ointellektuella, personer. Beviset är massmorden på utbildande och intellektuella, eftersom dessa sågs som icke önskvärda och därmed ett hot mot kommunism. Exempelvis personer med glasögon riskerade att anses vara intellektuella, och kunde därför bli fängslade eller dödade. Således, endast en dum människa kan vara en kommunist, enligt dessa kommunister.

Susning skriver att "Nu inleddes ett av världshistoriens värsta folkmord. Pol Pots ideologi gick i korthet ut på att Kambodja skulle vara självförsörjande och folk skulle leva som bönder i kolonier på landsbygden. Tanken var att man skulle återvända till år 0, och från det bygga om samhället och samhällets utevckling men nu på marxistisk grund. I detta persektiv var intellektuella och borgare ett hot, dels mot att vrida tuillbaka klockan nästan 2000 år, och dels mot möjligheten att fostra alla till goda marxister. Dessa förföljdes och dödades av ivriga Khmerer, det kunde räcka att man bar glasögon för att betraktas som intellektuell."

Wikipedia skriver att "Pol Pots egna, extrema version av maoism, syftade till att på mycket kort tid införa en agrar utopisk kommunism, utan städer, klasser, privat egendom, post, telefoni, kontakt med omvärlden, pengar eller avancerad teknik. Pengar avskaffades, skolor och sjukhus stängdes, etniska minoriteter förbjöds tala sina egna språk och i princip alla stadsbor tvångsförflyttades till landsbygden där de som tredje klassens medborgare kom att bli bland de första att falla offer för det omfattande folkmord Pol Pot initierade. Till kategorin icke-önskvärda hörde folkgrupper som inte passade in i visionen om en ren khmer-stat (vietnameser, cham och laotier), utbildade (inkl. människor med glasögon) och troende (buddhister, muslimer och kristna)."

Mellan en och tre av Kambodjas 7 miljoner människor dog på grund av de grymma kommunisterna under åren 1975-1979. Kommunistpartiets tortyrcenter och utrotningsläger i huvudstaden Phnom Penh är ett av de mer ökända under 1900-talet, fullt i klass med nazisternas koncentrationsläger.

Normalt?


Varför tror ni folk röstat som dom gjort?
Det kanske ringer en klocka varför så många röstat på dom?1 Thomas:

skriven

men du måste hålla med om att det inte är konstigt att folk tycker SD är rasister för hälften av deras ledning har ju t.o.m erkänt för media att dem är det!

Personligen tycker jag att rasister är vilsna människor som inte vet bättre!

2 Jennie ♥:

skriven

sv: håller med dej! jag menar. nått är ju fel om folk röstar på dem.

3 Oviktigt:

skriven

Jag förstår hur du tänker, o nej kommunismen fungerade inte i praktiken. men, kommunismen finns inte heller kvar. stor skillnad mellan kommunismen och vänster idag. Du får absolut tycka och tänka som du vill, men akta dig för att komma med påhopp om andras tycke när du inte kan hantera att folk gå på ditt tycke.

4 catharina pcehrsson:

skriven

ja håller med, men det fungerar inte i längden. Dom kan inte koncentrera bara på ett område.. Men folk har lov att tycka som dom vill. det är ett fritt land! Tycker bara inte folk ska vara rasister.

Kram glöm inte gå in och kolla bloggen!!! http://beautyblonds.blogspot.com/

Kommentera här: