Dagens Jag

DAGENS VILL HA: Ordning i flyttkaoset 
DAGENS KLÄDSEL: Jeans och långt linne
DAGENS SMINK: Eyeliner,mascara och kajal
DAGENS FRISYR: Plattat

DAGENS HÄNDELSE: Flyttstädet är igång
DAGENS LÅT: Crazy duck
DAGENS PLANER: Plocka upp i lådorna
DAGENS SAKNAD: Melles Halsband

DAGENS DUMMASTE: Lisa
DAGENS DROG: Räknas städning
DAGENS ROLIGASTE: Jennsiii :)
DAGENS FAVORIT: Maria
DAGENS KÖP: Inget

DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: Glad och allmänt nöjd
DAGENS ORD: Sluta klaga på andra när du har det 10000 ggr sämre självBlack Pearl ska in på besiktning på Torsdag, får hålla tummarna :)

Lorem ipsum cogitare quid autem habemus quod non saepe

Väldigt hektiskt helg då vi satte igång med flytten igår, vi fick hjälp av 2 av våra bästa vänner så vi hade sammanlagt 3 kombibilar + 3 släp så det gick undan att flytta allt från lägenheten. Och när vi kört hit allt så fortsatte jag att packa upp så gott som allt i köket och nu har jag tagit en paus från upppackning av badrum och sovrum.

Hann ju självklart med race i markaryd igår, eller det blev inte mycket till race då det började regna men en hel del burnande hanns det med innan farbror blå kom och förstörde.


Nu ska jag fortsätta packa upp och göra fint sen ska jag fota lite så ni får se vår nya bonad.Bild tagen hos mamma för några månader sedan, tänk på det ordspråket och så får ni ha en fortsatt skön söndag och ett bra slut på denna veckan.

Bytte ut festfredagen mot bilbingo

Min Fredag började med att min kära vän Jonas ringde mig i morse och frågade om jag skulle med till biltema, tja varför inte så jag hänkade på honom dit, väldigt snabb visit men jag hann med JULA också så jag kunde köpa min underbara toasits, ja vad är det som är så underbart med en toasits tänker ni men det ska jag visa er:) Visst är den snygg och den kommer bli perfekt i nya huset.

Hemma efter biltemarundan så fick jag mms av Malin där det stod Bilbingo lönsboda Fredag 18.30
Ska vi dit var min fråga, Kör du sa hon. Japp så var karusellen igång. Drog dit och kände oss som två vilsna höns och en aning små för en gång skull. 60 var nog medelåldern så jag fick till och med fråga hur det gick till. pinsamt men vad gör man inte :)

förstår dock inte hur tanterna och gubbarna klarar med 10 brickor på en gång när jag och malin knappt klarade 2 per skalle :) Men vi lär oss nog också efter ett par ggr :)


Nu blir det sängen för i morgon kommer det bli en tung dag. första flyttlasset i morgon går runt 9 om det går som jag vill. Bilder lär komma upp på vårt nya boende så småningom ;)


Bilder tagna från Google.