Hur många lingon finns det i världen ?

Det har jag ju faktiskt helt glömt att tala om, jag malin och nonne va på bio i Fredag..
Vi var och såg "Hur många lingon finns det i världen" Och jag måste säga det, att det var nog den bästa filmen jag sett i hela mitt liv.
Visst man kan lätt säg så.."ååhhh den va den bästa filmen jag sett"
Men nu var det så, jag har gråtit till 1 film innan för länge sen och det var till Joe jätte gorillan annars har jag aldrig gråtit till en film men denna filmen grät jag till och självklart skrattade jag också.. massvis. Denna filmen får helt klart 10 solar 10 möjliga. Väldigt sevärd!
Onsdag

Varit och gjort äreenden i Stan idag, Åkte först till fotohuset för att hämta ut bilderna på melle man.. Blev verkligen superfina.
 Sen åkte jag bort till X-price för att köpa ramar, o till sist åkte jag bort till Maxi för att handla lite.
På matsedeln idag så blir det kålpudding, och potatis till mig och till Johan blir det Hemmagjorda biffar,sås och potatis :) Så jag tänkte snart börja med biffarna så det är klart till min älskling kommer hem.

Senare blir det att testköra vår leksak vi köpte igår.. Tänkte fota den + lägga ut bilderna på melle imon :)

Ger er en låt jag gillar just nu ....


Min & Johans Helg

Min och Johans helg har varit helt kanon.
Lördagen var vi bjudna på 50 tals fest, 180 personer blev vi och även live band som självaste Go getters :) Kan det bli bättre? Tror inte det va. Och underbart god mat och allt var planerat in i det minsta detalj. Väldigt lyckad fest och jag hade döökul! :)

Söndagen var väl dock inte lika kul haha.. Vi låg och latade oss i sängen till halv 4 på eftermiddagen.. Får skylla på att man skulle ställa fram klockan då så egentligen var klockan bara halv 3 :P

När vi latat klart oss så åkte vi ut till Mange och Tessan och grillade! Var nog den godaste måltiden på länge, Skinksnitzel,potatissallad,gurkröra, BBQ sås, champinjoner och grillad tomat. Supergott.!

Efter det blev det hem och mys till Big brother live :)

Såå vår helg har varit helt underbar!

Idag tänkte jag fixa lite med min bil, byta tändstift, BEHÖVS nu... sen måste jag ragga vidare efter ett par fjädrar fram måste ha det snarast, helst begagnat eftersom ja inte bestämt om jag ska sälja den än. Så nån som vet nån som har det får gärna höra av sig här :P

Köpte nya mattor till min bil me som jag ska lägga i, så det är väl min dag... Senare ikväll givetvis Big brother.. Vem kan missa det??