En väldigt bra dag :)

Firade försenad Morsdag igår hos lilla mamma :) Så jag köpte med fina ljuslyktor till henne som jag visste att hon skulle uppskatta :)

Idag var det första jobbdagen på nya sommarjobbet, allt gick jätte bra och jag blev väldigt bra bemött och alla hälsa på vänligt så.

Nu är man ledig till nästa Tisdag och då drar det igång på allvar :) ska bli skojigt.


Idag får vi se vad man hittar på, kanske blir så att jag åker med Johan ut till hans kompis när dom krabbar med bilarna.

Kanonhelg

I Lördags åkte vi ner till Crusingen i hässleholm, synd bara att det pissregnade men det var väldigt mycket bilar endå som gled runt :) Tog kameran med mig dit men blev dock inga bilder eftersom vi blev kvar i bilen då vi inte ville bli blöta :) Men jag fotade lite innan vi åkte dit dock bara mig själv och en donuts som Johan åt på Mc Donalds i Hässleholm.

Igår hade Johan en meka-med-bilen dag så jag slappade mest och så åt vi även middag hos Johans föräldrar, Potatis,Biffar, stekt lök och sås och till efterätt blev det äppelpaj. Supergott.

På kvällningen grillade vi hemma och myste till Big Brother liv, helt rätt att Chrille åkte ut. blev dock förvånad över slutet men jag tror Sara åker här näst. Simon kommer vinna hela skiten får vi hoppas.

Idag åker vi eller jag till Min mamma och firar en försenad morsdag, vi kunde inte igår så vi ta det idag istället:)
Då åker kameran med och uppdaterar er med massa bilder :)Bakis-Lördag

Lagom sliten och bakis idag men nedrans trevlig fest igår :)
Idag åkte Johan till returbilen med nisse så jag ligger bara hemma och tar det lugnt.
ikväll far vi ner till Hässleholm Crusingen :)


Förresten så är jag jävligt sugen på kebab nu..........


Vad ska ni göra ikväll ?
Bild tagen från Google, visst ser den god ut.....GE MIG!