Dagens!

dagen har bestått av 4 timmars plugg av enbart matte. vilket inte är min favorit. jag hatar matten men som tur är så blir jag klar med det i Maj.

jag fick även med mig hjärtat på en promenad på lite mer än 4km. ska ju försöka träna nu 5 dagar i veckan så jag kan gå ner dom kg jag gått upp sen i somras. det handlar inte om många kg men vill endå vara nöjd. har även tänkt mycket på kosten. min frukost bestod av 2 kokta ägg och en proteinshake sen till middag drack jag enbart en proteinshake och till kvällsmat blir det på svenska tupp i vin så kalori intaget är inte högt men bara jag tänker på att ge tusan i sötsaker och kolhydrater så ska det funka. rätt stolt när jag gick ner 30 kg på 5 månader så ni är jag på banan igen:)
lördag och hemfärd

I morse ställde vi klockan för att gå ner och äta av den goda frukost buffén. och jag blir alltid lika snopen varje gång man kommer ner och ser all mat och hur lyxigt allt är. jag blev glatt överraskad när dom hade ett helt bord med laktosfritt dock hade jag tagit medicin för att jag skulle kunna äta icke laktosfritt men väldigt bra att det finns. när det är så mycket mat så blir man så förvirrad och man vet inte vart man ska börja men jag körde på fralla med ost, gurka och böngroddar sen yoggi med linfrön och solrosfrön.
musikalen igår var helt sjukt bra. det var fullt ös hela tiden och en massa skratt sen gick det ner 3 drinkar och nån cider. jag är hur glad som helst över denna presenten jag fick av min pojkvän och hotellet vi bor på fick vi av hans föräldrar. :) dom har till o med pool på utsidan av tornet med glasbotten så sitter man där i så har man bilarna under sig. hur tufft är inte de då?;) nej nu bli det att packa ihop det sista för att sedan checka ut.
framme på finaste hotellet

jag har ju sett detta hotellet många ggr förut men aldrig tänkt riktigt hur det kanske ser ut inuti. när vi steg innanför dörrarna tappade jag hakan, jag tänkte ju direkt att här passar ju kanske inte jag in:) vi fick vårt rum på 15:e våningen med utsikt över liseberg och universeum. först när jag gick fram till fönstret fick jag svindel då jag är riktigt jäkla höjdrädd men efter en stund gick det bra och då stod vi där o bara tittade ut på alla små bilar som åkte på gatan nedanför. här finns badrum med badkar med fönster ut över utsikten. riktigt tufft. så man kan sitta i badet o ta en öl o titta ut över liseberg i miniatyr. när vi kom så badade vi o gjorde oss klara o nu tog vi varsin cider och öl för att snart bege oss ut i vimlet och hitta ett fint ställe att äta en bit mat för att sedan gå vidare till musikalen:) här kommer lite bilder