Öppen blogg

Bestämde mig för att öpnna min blogg offentligt. Jag vill kunna stå för allt jag skriver och inte bara rikta mig till vissa så gillar ni det jag skriver så fortsätt gärna läs men dumma kommentarer vill jag inte ha så det hoppas jag att jag slipper :)
Har väl inte så mycket att skriva just idag. Skola går bra och nu börja det kännas att alla tunga ämnen kommer. Läser just nu Filosofi, Samhäll B, Historia B, och Matte B. Så det är mycket nu men det ska jag klara av. Jag får kämpa lite mer så jag hinner klart allt innan December bara så jag inte ha en massa kvar när lillan kommer. 
 
Jag trodde ju att Filosofi skulle bli lite tråkigt och fumligt ämne men där hade jag helt fel, jag tror det kommer bli det roligaste ämnet faktiskt. Jag gillar att grubbla mycket och kring olika saker som egentligen inte är så logiska... att bara spinna vidare på ett ämne helt enkelt så det passar mig bra.
 
Min graviditet går utav bara farten nu tkr jag. Redan vecka 23 och mer än halvvägs. Som tur är så har illamåendet börja släppa lite nu. Visst jag spyr än och så men inte 10 ggr om dagen som innan så det är en klar förbättring. Och nu har dom riktiga sparkarna kommit med och det känns så jäkla underbart. Jag kan ligga och titta på magen i evigheter <3
 
Har ni läsare några förslag vad ni skulle vilja läsa mer om så skriv gärna det här så kan vi nog lösa det. Så svårt annars o veta vad man ska skriva så ni tkr det är kul o läsa :)
 
 

Första skoldagen

första dagen i skolan gick kanon och det känns faktiskt bra att äntligen vara tillbaka men samtidigt så känner man lite panik om jag verkligen hinner klart innan lillpluttan kommer men ska försöka hinna med allt. Det som lär vara jobbigast är matten helt klart. Jag läste även det förra terminen men då gick det inte vägen alls. förstod ingenting och en lärare som strular till allt och noll självförtroende att klara det. Men denna terminen ska jag ge mig fan på det. jag ska fan klara det. Har iallafall suttit 2 timmar nu ikväll och gjort några uppgifter så att man hamnar i fas och inte hamnar efter som sist. Jag har även hittat uppgifter på youtube där en man förklarar i minsta detalj hur man ska göra och hur man skall tänka vilket funkar jättebra så jag hoppas det går vägen. 
 
Imon börjar även första lektionen med Filosofi. först kände jag att d skulle bli kul men nu känner jag inte alls samma när jag kollat runt lite. Det verka vara rätt komplicerat och ingående men jag får ge det en chans iallafall :)
 
 
Var förresten hos BM idag för att kolla mina värden då jag varit yr och haft huvudärk så jag var lite orolig. Det visade sig vara järnbrist så jag ska börja med järntabletter imon så vi får hoppas det blir bättre. Sen fick jag även lyssna på lillans hjärtljud... SÅÅÅ underbart !!:) Var lite orolig för henne eftersom jag inte kännt mycket rörelser men nu kommer det mer och mer så det är på gång :)
På Fredag åker vi till ullared och handlar massa kläder och saker till henne med :) Ska bli så kul.... <3

Orosnatt

Kör ett snabbt blogginlägg från mobilen!ursäkta för äckligt inlägg!!


Natten har varit bra med jobb men precis innan jag skulle till jobbet så var jag på toa och upptäckte då en mindre blödning  (nr 2 under min graviditet )så jag blev livrädd men tänkte att det var betydligt mindre än förra gången jag fick det så jag åkte o jobbade men kunde inte släppa detta riktigt så jag pratade med en kollega och hon tyckte att jag skulle ringa 1177 så det gjorde jag o dom sa att det va lite kritiskt med tanke på min vecka så jag blev kopplad till förlossningen och fick prata med en tjej där så jag förklarade allt i minsta detalj men enligt henne va det absolut ingen fara så det lättade mig. men min fråga. . är det nån av er som läser som varit med om detta? man blir ju rädd. :(