Höstterminen över

Nu är höstterminen över och jag inväntar 1 betyg till sen har jag alla 5. Väldigt nöjd med juridikbetyget och historian. Jag kan mer än jag tror än en gång, trodde verkligen att det gick så bra som det gjorde.
Jag är dock fortfarande väldigt kluven när det gäller högskolan vilket jag ska söka men jag är 80 % säker på socionom men vem vet det kanske ändrar sig. 

Träningen går väldigt bra. Vikten går neråt och musklerna börjar komma och det är stor skillnad. Jag har alltid haft lätt för att ge upp innan då jag inte sett nån skillnad men man måste lära sig att ha tålamod. Tålamod är a och o i träning. Man börja tycka om sig själv mer och mer. Kläderna sitter bättre och alla fina komplimanger gör att förtroendet för mig själv ökar. Jag har ännu inte nått riktigt dit jag vill när det gäller vikten och jag vågar inte riktigt skriva ut förevikt än. Tänkte sätta förevikten från det att jag var som störst för det var från det jag började tänka om och äta mer rätt och mindre. Men inom en snar framtid har jag tagit modet till mig att skriva ut det. 

Fler inlägg kommer senare idag då jag har mer att skriva men tiden finns inte nu:)