Fotochock

Kul att se att man fortfarande har läsare fast man inte uppdagterar så mycket.
Anledningen att jag inte bloggat på ett tag är att mitt internet har varit sönder(mitt mobila) så jag har bara haft tillgång att kolla så som facebook och mailen dagligen men nu är jag tillbaka igen :) Men tyvärr blir det nog inte lika mycket uppdatering som innan, fint väder nu och då måste man va ute i solen så man får lite färg :)

Men jag bjussar på ett par bilder som tagits under tiden bloggen varit nere :)Jag med en kompis hund, kiro :)


Spelade alfapet med Malin :)


Ska färga tillbaka håret till denna färgen :)Hemma hos mammi<3


Det var alla foton och fler lär det komma nu när det är fint väder :)

Min mamma är bäst :)

Min mamma vet minsann hur man får mig på bra humör, hon skrev sms till mig innan och frågade om hon fick komma förbi och hälsa på, på vägen hem :) såklart fick hon det.

Hon hade med sig en kasse med grejer :) Ett hundben till Melle och massa smått och gått till mig :) Älskar min mammsi ♥När mamma var här så passade jag även på att byta gardinerna i köket, och det blev riktigt bra. Supernöjd!Och nu är jag nyss hemkommen efter en biltripp med Svärföräldrarna, åkte en liten runda och fikade även hos ett par bekanta till dom. :) Nu ska jag bara slappa i väntan på att Johan ska komma hem.

I morgon är det en fullspäckad dag, går upp när johan ska upp och åker med honom till stan för att bättra på brännan lite sen drar jag upp till Jennie en sväng och sen till systemet och till sist inhandla lite kött och smått o gott till min grillkväll i morgon med de bästa :)Liknande inlägg