Dag 5

Allt flyter på med träning och kost. känns grymt bra och jag känner mig piggare än innan. jag har tränat 4 dagar denna veckan och igår hade jag en vilodag. I onsdags var vi på vårruset och jag är sjukt nöjd att jag sprang 5km utan att stanna för att gå. aldrig hänt innan. känner mig så stolt:)

ikväll kör jag älsk o nico på grillning. mysigt o gott:) imon blir det gymmet igen. På måndag är det vägning. Lite nervöst:)Igår var jag i Eslöv hela dagen för prov inför intagning till skolan i höst. sjukt spännande va det o jag var skit nervös men allt gick super o jag gjorde allt ja kunde så vi får bara hålla tummarna nu. Fick ju se underbara skåne me aldrig fel de:)
Dag 2

genomklarad med promenad på 3km och träning med fitnessboll och kettleball. mage, armar och rumpa/lår. Trodde inte det var så jobbigt att träna med sådan boll men shi fick jag:) kosten har jag hållt men fick inte i mig alla kalorier jag skulle idag:/ tyckte endå jag åt bra o inte kunde äta mer så jag hoppas inte det gör så mycket.

Ligger bara o väntar på älsk som varit o kört på crossbanan hela kvällen. skönt att vurpan gick bra som han va med om. farligt sport d där. nervös varje gång han ska iväg, vill inte få samtal från sjukhuset ju.

Imorgon är dagen D. Vårruset på 5 km löpning. har ju tränat inför detta så jag hoppas jag kommer in på bra tid och att ja inte svimmar:-P. härligt lag är vi med så det kan inte bli annat än kul:)

Dag 1

Då var det dax, första dagen är här på min och jessicas resa. det kommer bli mycket blod svett och tårar men vi kommer kämpa för allt vi har. det bästa är att man har en person som man kan ringa o gnälla o gråta hos om en skulle behövas för hon går i genom samma sak. Tillsammans är vi starka. jag har hållt mitt matschema väldigt bra idag och det blev en promenad på 8 km och nu har jag ätit middag så det blir en kvällspromenad på planerade 4 km. jag ska försöka satsa på 1 mil om dan och allt över det är bara bonus. Nu är början på resten av mitt nya liv och jag kommer fixa detta!:)


Liknande inlägg